Veel gestelde vragen

Dit verschilt per evenement. Onze evenementen zijn vanaf 12 tot en met 16 jaar. Soms kan het voorkomen dat het een locatie maximaal tot en met 15 jaar is. Kijk goed bij de algemene informatie over het evenement bij het aankopen van je kaartje.
Twijfel je toch nog? Stel gerust je vraag.

Geen paniek! Wij zien dat je je kaartje hebt betaald. Stuur een mailtje naar info@fixfeesten.nl, dan zorgen wij er voor dat je zsm je ticket ontvangt. Het kan voorkomen dat er een klein typfoutje is gemaakt

Deze kun je vinden in onze ticketshop. Druk in het menu op ’ticketshop’. Nu zou je automatisch terecht moeten komen bij onze tickets. Kom je er niet uit? Stel gerust je vraag!

Ja zeker! Wij hanteren wel altijd limieten aan onze promogroepen. Vraag gerust of er nog een plekje is!

Ja! Je kan gewoon tickets kopen voor je vrienden ondanks dat hij dan op jouw naam staat. Zorg er wel voor dat jullie tijdens het scannen allemaal een aparte ticket hebben.

Wanneer je tickets besteld hebt via onze ticketshop, ontvang je binnen een paar minuten een bevestiging in je mailbox. Vervolgens ontvang je jouw e-tickets in je mailbox. Print deze uit (op je telefoon of wallet voor Iphone is ook goed) en neem deze mee naar het evenement. Niks ontvangen? Neem dan contact op met ons!

Ja. Deze kan je terug vinden onderaan onze website in de footer onder het kopje ‘privacy policy’.

Ja, indien er geen garderobe op de locatie is kun je gebruik maken van lockers. Per locatie is dit verschillend. Tijdens FIX Roosendaal en FIX Zoetermeer zijn er lockers.

De foto’s kun je onder het kopje foto’s vinden

De deuren openen om 20:00 en sluiten om 21:00. Zorg er dus voor dat je op tijd bent!

Nee. Gekochte tickets kunnen helaas niet geannuleerd worden.

Ja zeker. Hoe eerder je besluit een kaartje te kopen voor een evenement, hoe goedkoper die is. Slim dus als je ver van te voren een kaartje bemachtigd. Zo ben je altijd goedkoper uit!

Dit kun je terug vinden bij de informatie van het evenement op onze website of op de Facebook pagina. Kan je het niet vinden? Stel dan gerust je vraag. Vrijwel alle evenementen zijn tot 00:00.

Ja. Stuur ons gerust een berichtje met de desbetreffende foto en dan zorgen wij er voor dat deze van al onze kanalen worden verwijderd.

Neem contact met ons op via het contact formulier en beschrijf duidelijk het probleem. Wij gaan er dan mee aan de slag en kijken hoe we jou het beste kunnen helpen.

Neem dan gerust contact met ons op. Wij zorgen er dan voor dat je als nog je ticket op tijd binnen krijgt.

Gevonden voorwerpen en ingenomen voorwerpen die niet zijn opgehaald, worden na afloop van het evenement bewaard. Neem gerust contact met ons op en dan kijken wij of jouw voorwerp er tussen zit.


FIX IS ONDERDEEL VAN FIRSTNOISE B.V.


BEDRIJFS INFO

FIRST NOISE B.V.
PROMENADEPLEIN 113 U1,
2711AB, ZOETERMEER - NEDERLAND
INFO@FIXFEESTEN.NL